Тому що "по-ботанічно" горіх – це сухий плід з твердою оболонкою і ядром, що не приросло до неї. А все інше – кісточки та насіння.
За даними асоціації, зловживання насінням призводить до нагромадження в організмі натрію. Надлишок цього елемента є однією з причин збільшення ваги та рівня холестерину, появи захворювань серця, судин, шлунка. А півсклянки лушпиння вчені прирівнюють до пачки цигарок.
Горіхи та насіння багаті на мононенасичені і поліненасичені жири, які мають здатність знижувати рівень холестерину в крові і можуть захищати від захворювань серця. Але слід пам'ятати, що ці жири можуть окислюватися, якщо горіхи та насіння обсмажувати за високої температури.
- Кедрові горіхи та фісташки заборонено змішувати з будь-якими фруктами та сухофруктами. …
- Фундук. …
- Мигдаль відмінно засвоюється з курагою та фініками. …
- Бразильський горіх поєднується з родзинками та фініками. …
- Лідерами серед корисних поєднань є:
- ВАЖЛИВЕ ПРАВИЛО, ЯКЕ НЕ ВАРТО ІГНОРУВАТИ!
Sep 15, 2017