Професійні навички: – Знання часових рамок приготування страв; – Знання барного обладнання; – знання алкогольної, безалкогольної, кавової та чайної продукції; – знання дієтичного/лікувального меню; – Навичка vip-обслуговування; – Навичка впевненої роботи на R-keeper; – Вміння працювати при великій завантаженості зали.
Офіціант повинен знати перелік усіх страв, їх склад, вміст алергенів у стравах, спосіб подачі та час приготування. Від самого початку офіціант вчить меню до виходу до зали під час стажування. З постійними співробітниками адміністратор на постійній основі повторює меню, актуалізуючи знання офіціантів.
Що входить до обов'язків офіціанта у ресторані чи кафе?
- знати всі позиції меню та їх складові;
- виконувати правила обслуговування гостей;
- швидко обслуговувати гостей;
- бути охайним та добре виглядати;
- вчасно проходити медогляд;
- підкорятися керуючому та власнику кафе;
- дотримуватись техніки безпеки.
Jan 13, 2022