Коли «кухлі»-макаронс готові, необхідно кілька разів постукати деком по столу, щоб бульбашки повітря з тіста вийшли назовні. Якщо цього не зробити, бульбашки луснуть під час випікання, і черепашки макаронс не будуть ідеально гладкими.
Зовні макарунс виглядатимуть дуже красиво: акуратна рівна спідничка, гладка поверхня та однакова висота кришечки. Але через низьку температуру в духовці внутрішній вміст макарунс не зможе піднятися як слід, утворюючи порожнини всередині.
Справжній макарун м'який усередині і лише його поверхня може бути трохи твердішою. Злегка тверда і тендітна скоринка макаруна повинна бути товщиною не більше 2-3 мм, а вся серцевина повинна бути м'які і буквально танути в роті.
Маленька спідничка – Це характерна риса для макарон зі зниженим вмістом цукру. Якщо спіднички зовсім ні, то можливі дві причини: або макарон недосушені, або меренг збитий занадто щільно. Щоб спідничка була вищою, збивайте меренгу так, щоб дзьоб у неї був більш пластичний.
У сучасному світі правова підтримка стає необхідною частиною життя. Незалежно від того, чи потрібно вам…
Создание уютного и функционального пространства – одна из главных задач при оформлении дома или офиса.…
Компанія «Чернігів Пекедж» більше 13 років працює на українському ринку, пропонуючи сучасні пакувальні рішення. За…
Translate Innova — це не просто бюро перекладів, а справжній партнер для тих, хто прагне…
Іграшки – це невід'ємна частина дитинства. Вони сприяють розвитку креативності, моторики, соціальних навичок та навіть…
В процессе утепления дома или ремонта неизбежно возникает вопрос: где лучше купить качественный утеплитель в…