Тому рекомендується використовувати спеціальний цукромір, наприклад ареометр АС-3. За допомогою нього Ви зможете визначити як початкову цукристість, так і кінцеву. Наприклад, якщо винороб хоче приготувати вино міцністю 15%, кількість цукру у вихідному суслі має становити приблизно 25%.
Якщо ви хочете робити вино за всіма правилами, то вам не обійтися без спеціальних приладів ареометрів. Є кілька їх видів: спиртомір, цукромір, гідрометр і виномір. Вони використовуються для визначення питомої густини рідини, кількості спирту та цукру.
BIOCLINIC — це приватна стоматологічна клініка у Львові, яка пропонує комплексні стоматологічні послуги для дітей…
Черная пятница уже уже совсем скоро, и это прекрасное время, чтобы порадовать себя или близких…
Онлайн-дошка оголошень — це простий і зручний інструмент для пошуку та розміщення оголошень на різні…
Правильный выбор покерного стола для казино или игрового клуба – это не только вопрос стиля,…
Технічний звіт чи висновок – це обов’язковий документ, який використовується для визначення стану конструкцій, споруд…
Модульная мебель BRW Украина – качество за доступную цену Хочется обустроить комнату или весь дом…