Параметри: глибина – 40-50 см, ширина – 1-2м, довжина – до 3 м. Ділить на відсіки: для свіжих відходів, для компосту, що зріє, і для готового. Дно ями – із утрамбованої землі чи глини. Ділить на відсіки: для свіжих відходів, для компосту, що зріє, і для готового.
Викопується яма розміром 1 м х 1 м (розміри при необхідності можна збільшити) та глибиною НЕ БІЛЬШЕ 20–25 см (При збільшенні глибини знижується температура ґрунту та різко уповільнюються процеси розмноження та життєдіяльності бактерій і, відповідно, утворення компосту).
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…