Як в вині з'являється спирт? У процесі бродіння виноградного соку, що протікає при комфортній кімнатній температурі, бактерії харчуються цукром, розщеплюють вуглеводи у циклі регенерації АТФ, необхідної для життєдіяльності. В результаті біохімічних реакцій виділяється етанол та вуглекислий газ
Таке відбувається, якщо вино неправильно зберігалося або пробка пересохла і пустила надто багато повітря.
Як зрозуміти що вино прокисло – струсити або спробувати – ви не сплутаєте цей смак ні з чим. Воно буде кислим, а язик почнуть щипати бульбашки, з'являється різкий запах і вміст алкоголю знижується до мінімуму
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…