Це призводить до засмічення печі, зменшенню її тепловіддачі та підвищеної пожежної небезпеки. Тому у цій стадії категорично забороняється топити піч в режимі горіння із закритими піддувальними дверцятами.
Пекти слід топити 1-2 рази на день, залежно від сезону. Побутові цегляні печі не розраховані на тривалу топку. Додатковим показником, що обмежує тривалість топки, є температура зовнішніх поверхонь печі. Правила пожежної безпеки забороняють розігрівати їх у цегляних печей вище за 70°С.
Щоб додати паливо до пекти, спочатку потрібно закрити дверцята піддувала, а потім відкривати топкові двері. Це запобігатиме викиду диму в приміщення. Якщо додається велика кількість палива, можна відкрити засувку, але найкращий результат буде, якщо додавати дрова у невеликій кількості, але часто.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…