Початок «хвостової» частини визначається з того моменту, коли самогон перестає горіти, це означає, що фортеця самогону стала нижчою за 40%. Кількість хвостів приблизно 100мл на 1 кг цукру у бразі.
Визначити якість самогону можна за горінням, смаком, запахом і зовнішніми ознаками. В ідеалі він повинен бути прозорим і безбарвним, не виділяти сторонніх запахів і горіти рівно і спокійно. — Можна його підпалити у ложці. Якщо горить, то пити можна.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…