Зміст:
— у готовій страві лавровий лист залишати не можна, він надає гіркоту, необхідно відразу ж витягувати після закінчення варіння.
Щоб смак не вийшов занадто пряним, спецію краще додавати вже після того, як вода з пельменями закипіла. Після цього варто зменшити вогонь і закрити кришкою каструлю до повного приготування продукту.
Для одержання аромату природно. З лавровим листом є одна тонкість, його не можна класти як приправу до м'яса прямо у фарш, ну по перше він занадто жорсткий, а по-друге має тенденцію давати неприємний присмак, якщо довго перебуває у блюді.
Лавровий лист – хороший антисептик, знеболюючий та протизапальний засіб. Стоїть жувати його при ГРВІ та застудах: знімає запалення носоглотки, горла та ясен. Покращує травлення та допомагає при здутті живота. Як профілактичний засіб варто жувати лавровий лист кожен день.
Пряність має опинитися в супі приблизно за 5 хвилин до завершення його приготування. В цьому випадку лист не тільки встигне віддати рідкій страві весь свій приємний аромат, а й зберегти корисні властивості.
Вживання відвару з лаврового листа дуже корисно для людини, оскільки вона сприяє зміцненню імунітету та попередження деяких захворювань. Відвар підвищення імунітету готують наступним чином: 15 листків лавра заливають водою (300 мл) і кип'ятять протягом 5 хвилин.
Відвар із листя лавра
29-Окт-2020
Вантажоперевезення - це сфера, в якій контроль часу роботи водіїв має надзвичайно важливе значення. З…
Серед багатьох видів чорного металопрокату саме листова сталь залишається одним з найбільш затребуваних матеріалів у…
Современный рынок требует от предпринимателя не только гибкости, но и точного соблюдения финансовой отчетности. Ошибки…
Меблі — це не просто предмети інтер’єру, а щоденні супутники нашого життя. Вони створюють настрій…
Сучасний ринок інвестицій щодня змінюється, проте золото залишається стабільним активом, який не втрачає своєї привабливості.…
Знаєте, коли я вперше спробував купити суші у Львові, це було років п'ять тому, і,…