Зміст:
— у готовій страві лавровий лист залишати не можна, він надає гіркоту, необхідно відразу ж витягувати після закінчення варіння.
Щоб смак не вийшов занадто пряним, спецію краще додавати вже після того, як вода з пельменями закипіла. Після цього варто зменшити вогонь і закрити кришкою каструлю до повного приготування продукту.
Для одержання аромату природно. З лавровим листом є одна тонкість, його не можна класти як приправу до м'яса прямо у фарш, ну по перше він занадто жорсткий, а по-друге має тенденцію давати неприємний присмак, якщо довго перебуває у блюді.
Лавровий лист – хороший антисептик, знеболюючий та протизапальний засіб. Стоїть жувати його при ГРВІ та застудах: знімає запалення носоглотки, горла та ясен. Покращує травлення та допомагає при здутті живота. Як профілактичний засіб варто жувати лавровий лист кожен день.
Пряність має опинитися в супі приблизно за 5 хвилин до завершення його приготування. В цьому випадку лист не тільки встигне віддати рідкій страві весь свій приємний аромат, а й зберегти корисні властивості.
Вживання відвару з лаврового листа дуже корисно для людини, оскільки вона сприяє зміцненню імунітету та попередження деяких захворювань. Відвар підвищення імунітету готують наступним чином: 15 листків лавра заливають водою (300 мл) і кип'ятять протягом 5 хвилин.
Відвар із листя лавра
29-Окт-2020
Сучасний світ неможливо уявити без систем безпеки та зв’язку. Від охоронних сигналізацій до домофонів –…
Сучасний спецодяг уже давно перестав бути просто «робочим комбінезоном». Сьогодні він виконує роль персональної захисної…
Освіта в Європі — це мрія багатьох українських школярів і батьків, яка з кожним роком…
В современном ритме жизни не всегда удается заранее подготовиться к празднику или важному событию. Иногда…
Когда летняя жара превращает квартиру или офис в настоящую парилку, единственным спасением становится качественный кондиционер.…
Буріння свердловини на воду — справа не з дешевих. Але найбільші витрати часто виникають не…