Цей спосіб допоможе позбавити м’ясо антибіотиків, якщо ви купуєте його в магазині або в неперевірених продавців. Вимочувати курку можна як у прісній воді з-під крана, так і в мінеральній. Вона теж допомагає позбавити м’ясо антибіотиків і гормонів, якими “напхають” курей.Jan 17, 2022
Найпопулярніше і найдоступніше за ціною м’ясо курки не завжди безпечне для здоров’я. Адже не секрет, що м’ясо птиці, вирощеної на птахофабриці, часто містить гормони росту й антибіотики. Саме тому курку перед приготуванням потрібно замочити.
Курку попередньо вимочуємо в солоній воді протягом кількох годин, а потім для пікантності натираємо її маринадом. Оскільки для вимочування використовується солона вода, то маринад солити не потрібно. Курка виходить дуже смачною, соковитою, ароматною, з хрусткою скоринкою.
Приготоване в молоці куряче м’ясо має ніжний смак і незвичайну нотку. Така страва популярна в США, її також готують грузини і знамениті кухарі. Курку можна не тільки запікати, тушкувати і варити в молоці, а й маринувати на кілька годин – таке м’ясо за смаком нагадуватиме дорогу пастрому.
Цифровая среда меняется стремительно, и для бизнеса уже недостаточно просто иметь сайт — важно, чтобы…
Іноді буває важко зорієнтуватися в усіх ідеях, що виникають у голові, коли починаєш думати про…
Живые цветы — это универсальный способ выразить чувства, порадовать близкого человека или украсить важное событие.…
Онлайн-торгівля вже давно стала невіддільною частиною сучасного життя. Все більше українців віддають перевагу електронним майданчикам…
Современный онлайн каталог компаний Украины — это не просто список фирм с контактами. Это полноценная…
Вантажоперевезення - це сфера, в якій контроль часу роботи водіїв має надзвичайно важливе значення. З…