Найбільш смачними вважаються вирізка та лопатка антилопи. У країнах Азії, Африки та латинської Америки їх смажать гамбургери, каррі, ковбаски, подається страва зазвичай із червоним вином. Шашлик з м'яса антилопи, присмачений спеціями та прянощами нагадує яловичий.
М'ясо кролика Крольчатина – абсолютний реконрдсмен за вмістом білка серед усіх видів м'ясаВона добре засвоюється організмом, не провокуючи здуття і дискомфорту в кишечнику. Крім того, вона низькокалорійна, абсолютно дієтична і в ній мало холестерину і багато поліненасичених жирних кислот Омега-3.
З погляду гастрономії м'ясо, що носить ім'я Кобе, унікальний продукт. 1983 року яловичина Кобе було офіційно зареєстровано як торговельну марку. У Японії воно без перебільшення є головним національним надбанням країни.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…