Технолога стежить за відповідністю вже включених до асортименту або меню продуктів рецептури та санітарних норм. на харчовому виробництві фахівці також займаються регламентацією технологічних процесів, розрахунком витрати сировини та норм часу, контролюють якість продукту.
Технолог займається Використання та вибудовування виробничих процесів на підприємстві, стежить за якістю продукції, підбирає сировину, технології та обладнання при запуску нових продуктів, оформляє технічну документацію.
Розробляє технологічні нормативи, інструкції, схеми складання, маршрутні карти, карти технічного рівня та якості продукції та іншу технологічну документацію, вносить зміни до технічної документації у зв'язку з коригуванням технологічних процесів та режимів виробництва.
Напрями підготовки та спеціальності вузів
Створення комфортного робочого місця вдома відіграє важливу роль у нашій продуктивності та загальному самопочутті. Правильно…
Для того чтобы сделать внутренний откос из пластика совсем необязательно быть профессионалом. Без помощи специалиста…
Сучасна обробка металів потребує не лише естетичного вдосконалення, а й надійного захисту поверхонь від корозії.…
Сільвестер Сталлоне відкрив пам’ятну дошку біля пам’ятника його кіногероя Роккі БальбоаБронзова статуя заввишки понад 2…
Биде еще несколько лет назад считалось, пожалуй, недостижимым предметом роскоши, которое можно было увидеть только…
Долгая и хмурая зима подходит к концу. И многим уже не терпится выехать на дачу…