Елю створюють курортні умови: він дозріває кілька тижнів за температури 13 градусів. Лагер назріває трохи довше при температурі, близької до 0. У результаті виходять два абсолютно різні результати. На відміну від елю, табір містить менше цукру і має не настільки виражений смак..Aug 25, 2016
Лагер (Від нього. Lagerbier «пиво, що дозріває при зберіганні») – тип пива, при виготовленні якого використовується низове бродіння з подальшою ферментацією при низькій температурі. Нині це найпоширеніший тип пива, частка у світовому споживанні сягає 80 %.
Табір – пиво низового бродіння, що назріває при температурі від 5 до 15 градусів тепла. Це найпоширеніший тип пива у світі його частка наближається до 80%. Табір може бути світлим, темним та навіть чорним. Найвідоміші його сорти – це пільзнер, бік, березневе. пиво, шварцбір, хель.
Елі, як правило, фруктово-ефірні, з насиченим солодкуватим смаком і карамельним ароматом, часто досить міцні, тоді як табори мають чистий, легкий смак і часто описуються як «освіжаюче, з гіркуватістю».
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…