Її слід пензликом нанести на пряники і поставити їх сохнути в розігріту до 140-150 градусів духовку на 2-3 хвилини. Після цього дати випічці підсохнути ще день-два і лише потім можна наносити будь-який розпис. У перекладі з англійської «айсінг»- Це «глазурь».
Таку глазур прийнято називати айсингом (від анг. Icing), або королівською глазур'ю. Вона використовується не тільки для розпису пряників, але й створення малюнків на тортах та інших кондитерських виробів. Глазур дуже солодка і при висиханні досить тверда.
Чим вища температура повітря, тим швидше висохне глазур на печиво або пряниках. Саме тому кондитери досить часто сушать кондитерські вироби, які покриті. айсингом, в духовці. Вологість. Чим вище вологість повітря в приміщенні, тим довше застигатиме глазур на пряниках.
Створення комфортного робочого місця вдома відіграє важливу роль у нашій продуктивності та загальному самопочутті. Правильно…
Для того чтобы сделать внутренний откос из пластика совсем необязательно быть профессионалом. Без помощи специалиста…
Сучасна обробка металів потребує не лише естетичного вдосконалення, а й надійного захисту поверхонь від корозії.…
Сільвестер Сталлоне відкрив пам’ятну дошку біля пам’ятника його кіногероя Роккі БальбоаБронзова статуя заввишки понад 2…
Биде еще несколько лет назад считалось, пожалуй, недостижимым предметом роскоши, которое можно было увидеть только…
Долгая и хмурая зима подходит к концу. И многим уже не терпится выехать на дачу…