– Рибні консерви – чудове джерело білка, незамінних жирних кислот Омега-3, вітамінів D, групи В, особливо В12, мікроелементів – фосфору, кальцію, селену, цинку та ін.. Як наголосила дієтолог, усі перелічені речовини важливі для нормальної роботи кровотворної, серцево-судинної, імунної та нервової систем.
Так! Навіть на дієті вживати консерви можна замість свіжих морепродуктів. Цей вид обробки прагне зберегти всі корисні властивості риби: жирні кислоти, фосфор, магній, вітаміни групи В. Крім цього, консервована риба має тривалий термін зберігання та широку доступність через невисоку вартість.
Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…
Підтримка здоров'я та досягнення спортивних цілей часто потребує комплексного підходу. Окрім збалансованого харчування та регулярних…
Вибір університету — це стратегічне рішення, яке визначає кар’єрний шлях і впливає на особистісний розвиток.…
Бажання малювати живе в багатьох із нас. Можливо, ви з дитинства мріяли створювати власні світи…
Современный ритм жизни требует высокой концентрации и способности быстро принимать решения. Учеба, интенсивная работа, проекты…
С каждым новым поколением iPad Apple делает акцент на том, что планшет становится всё более…