– Рибні консерви – чудове джерело білка, незамінних жирних кислот Омега-3, вітамінів D, групи В, особливо В12, мікроелементів – фосфору, кальцію, селену, цинку та ін.. Як наголосила дієтолог, усі перелічені речовини важливі для нормальної роботи кровотворної, серцево-судинної, імунної та нервової систем.
Так! Навіть на дієті вживати консерви можна замість свіжих морепродуктів. Цей вид обробки прагне зберегти всі корисні властивості риби: жирні кислоти, фосфор, магній, вітаміни групи В. Крім цього, консервована риба має тривалий термін зберігання та широку доступність через невисоку вартість.
Самой распространенной причиной возникновения свищей в стальных трубопроводах является точечная коррозия. Как правило, появление свищей…
Эта статья для тех, в ком проснулась толика энтузиазма и кто имеет определённое количество свободного…
Дизайн и печать календарей — это отличная возможность для бизнеса подчеркнуть свою индивидуальность и завоевать…
Современные города стремятся к экологичности и инновациям, и Киев — не исключение. Одной из популярных…
Бонг – это не просто устройство, а целая культура, позволяющая сделать процесс курения комфортным и…
Авокадо - удивительный плод. Относится к фруктам, растет на дереве, а по составу больше напоминает…