Ранкова каша надовго зберігає почуття ситості, не створює додаткового навантаження на травний тракт, забезпечує організм поживними речовинами, привчає вас дотримуватися режиму харчування, змушує прокинутися і не «шматочувати» до перекушування перед обідом.
Каші, мюслі, смузі, свіжі соки … ми звикли думати, що саме вони корисні на сніданок. Але ні, вони, навпаки, шкідливі. Наприклад, каші та мюслі підвищують цукор у крові, лікарі називають їх «вуглеводною бомбою», після якої почуття голоду з'являється задовго до обіду.
Каша – це "повільні" вуглеводи, які нам потрібні саме вранці, щоб зарядитися на весь трудовий день. Повільні вуглеводи дають енергію для фізичної та розумової роботи. Порція каші надовго зберігає почуття ситості, але при цьому легко засвоюється, що особливо важливо вранці.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…