У перці містяться ефірні олії, вітаміни B1, B2, C, Р, сірка, натрій, фосфор, кальцій, залізо, кремній, хлор, калій, каротин, цукор, азотисті речовини, лікопін. Вживання червоного перцю сприяє прискоренню обміну речовин, підвищенню імунітету, активізації роботи підшлункової залози..24 вер. 2018 р.
За рахунок великої кількості капсаїцину плоди перцю мають потужну антибактеріальну і противірусну дію – вбивають до 75% шкідливих бактерій. Підвищує імунітет, особливо опір різним застудам. Невелика кількість чилі стимулює роботу ШКТ та підвищує апетит. Знижує рівень цукру на крові.
Здоровим людям можна вживати перець хоча б щодня, якщо організм до нього адаптований. Завдяки цьому можна зміцнити імунітет та «розігнати» метаболізм. «Завдяки вживанню перцю можна скинути вагу. Він активізує імунітет та метаболізм.
Чому обирають Люксембург? Люксембург — невелика, але потужна юрисдикція в самому серці Європи. Це одна…
iPhone 17 Pro Max — наступний крок у флагманському дизайні Apple Щоосені Apple задає новий…
Активне дитинство — це біг, стрибки, пригоди у дворі, школа, спорт, і все це супроводжується…
Гигиена и санитарная безопасность — неотъемлемая часть как быта, так и коммерческой деятельности. Особенно остро…
Кошки — это одни из самых загадочных и любимых домашних животных. Они всегда привлекают внимание…
Тёплый пол — это не просто комфорт, а полноценная система отопления, способная заменить или дополнить…