У перці містяться ефірні олії, вітаміни B1, B2, C, Р, сірка, натрій, фосфор, кальцій, залізо, кремній, хлор, калій, каротин, цукор, азотисті речовини, лікопін. Вживання червоного перцю сприяє прискоренню обміну речовин, підвищенню імунітету, активізації роботи підшлункової залози..24 вер. 2018 р.
За рахунок великої кількості капсаїцину плоди перцю мають потужну антибактеріальну і противірусну дію – вбивають до 75% шкідливих бактерій. Підвищує імунітет, особливо опір різним застудам. Невелика кількість чилі стимулює роботу ШКТ та підвищує апетит. Знижує рівень цукру на крові.
Здоровим людям можна вживати перець хоча б щодня, якщо організм до нього адаптований. Завдяки цьому можна зміцнити імунітет та «розігнати» метаболізм. «Завдяки вживанню перцю можна скинути вагу. Він активізує імунітет та метаболізм.
У сучасному світі освіта є ключем до успіху, а навчання за кордоном відкриває перед українцями…
Выбор качественного насоса для воды – важный шаг для обеспечения бесперебойной подачи воды в доме,…
Маркетинг у стоматології – це не просто реклама, а комплексний підхід до залучення пацієнтів, формування…
Безопасность и оперативная медицинская помощь — ключевые факторы выживания в экстремальных условиях. Будь то боевые…
Огляд оригінальної статті, присвяченої оподаткуванню операцій з продажу нерухомості суб’єктами господарювання, дозволяє в стислій формі…
Сучасний інтер’єр вимагає не лише краси, а й функціональності. Кожен мріє про місткі меблі, які…