Крім крохмалю та клітковини, пшоно також є джерелом вітамінів і мінералів. У ньому містяться такі мінерали, як кальцій, мідь, залізо, магній, марганець, фосфор, калій та селен. Це відмінне джерело вітамінів групи B: фолієвої та пантотенової кислоти, ніацину, рибофлавіну та вітаміну B6, а також вітамінів C, E та K.
Просо не рекомендується пацієнтам із патологіями щитовидної залозиоскільки воно заважає надходженню йоду. Також слід утриматися людям при низькій кислотності шлунка, частих запорах. Продукт слід обережно вживати вагітним жінкам у третьому триместрі.
Страви з пшона особливо корисні при діабеті, атеросклерозі, захворюваннях печінки, підшлункової залози, серцево-судинної та нервової системи. Завдяки високому вмісту кремнію та фтору пшоно зміцнює кістки, зуби, волосся та нігті, а мідь надає м'язам та кісткам еластичність.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…