Чим корисна червона квасоля у томатному соусі?

Корисні властивості квасолі в томатному соусі обумовлені наявністю у продукті вітамінів та мінеральних речовин (calorizator). У хімічному складі є: вітаміни групи В, С, Н і РР, а також необхідні організму калій, кальцій, магній, цинк, мідь.

Червона консервована квасоля багата білком, аргініном, фолієвою кислотою, клітковиною. Білок, який міститься в продукті, дорівнює цінності до тваринного білка. Консерви з червоної квасолі входять у дієтичні страви, раціон постять та вегетаріанців.

Заправляють салати з квасолею майонезом, сметаною чи оригінальними соусами. Вона добре поєднується з усім. Часто господині салат з квасолею додають сухарики, часник і сир.

admin

Recent Posts

Кухни из сосны: особенности материала и варианты оформления

Кухонная мебель должна быть долговечной, красивой, экологически безупречной. Всем этим требованиям удовлетворяет натуральное дерево. Самый…

10 години ago

Как строить фундамент

С закладки фундамента начинается строительство любого дома, гаража. Даже камин или печь нуждаются в прочном…

11 години ago

Как устроить альпийскую горку

Создание альпийской горки на своем садовом участке – увлекательное занятие. Оно чем-то напоминает создание бонсай.…

13 години ago

Как быстро вырастить зелень к Новому году

Новогодние праздники не за горами. И хочется что-нибудь вырастить витаминное и полезное, чтобы порадовать и…

16 години ago

Слот More Magic Apple: чарівний світ азарту та виграшів

Світ онлайн-казино дарує безліч захоплюючих можливостей для тих, хто любить поєднувати розваги з шансом отримати…

24 години ago

Сигнализация Ajax: современное решение для вашей безопасности

Обеспечение безопасности дома или офиса — это задача, которая требует комплексного подхода и надежных технологий.…

24 години ago