В підсумку пиво виходить менш солодке, ніж ельі містить менше смакових ноток. Інша відмінність полягає в умовах витримки. Табір витримується за дуже низької температури — від 0 до 7 градусів. За таких умов пиво проводить приблизно місяць, після чого набуває знаменитого освіжаючого смаку і легкого аромату.
Ель – один з різновидів пива. Його особливість у тому, що при бродінні сусла дріжджі збираються на поверхні, а не осідають. Зазвичай ель міцніше за інші види пива і має більш насичений солодкувато-гіркий смак.
Найчастіше використовуються узагальнюючі назви різних видів пива залежно від типу бродіння. Якщо для виробництва пива використовувалися пивні дріжджі верхового бродіння, таке пиво називається ельа якщо пивні дріжджі низового бродіння, то таке пиво називається табір.
Практически каждый человек является сладкоежкой и не прочь полакомиться утром за чашечкой кофе, например, сладким…
Самым красивым в саду цветком является, конечно же, роза. Вырастить это декоративное растение достаточно трудно.…
Старая мебельная стенка, идеально вписывающаяся в комнату по размерам, выглядит немодной, унылой и портит все…
Треска - один из наиболее популярных видов рыбы среди наших кулинаров. Запекание в духовке -…
Выбор обоев для дома или квартиры - очень увлекательный и интересный процесс. Многие из нас…
Пеноблоки являются материалом дешевым. Строительство из них экономически выгодно. Они пожаробезопасные, отлично сохраняют тепло, не…