В підсумку пиво виходить менш солодке, ніж ельі містить менше смакових ноток. Інша відмінність полягає в умовах витримки. Табір витримується за дуже низької температури — від 0 до 7 градусів. За таких умов пиво проводить приблизно місяць, після чого набуває знаменитого освіжаючого смаку і легкого аромату.
Ель – один з різновидів пива. Його особливість у тому, що при бродінні сусла дріжджі збираються на поверхні, а не осідають. Зазвичай ель міцніше за інші види пива і має більш насичений солодкувато-гіркий смак.
Найчастіше використовуються узагальнюючі назви різних видів пива залежно від типу бродіння. Якщо для виробництва пива використовувалися пивні дріжджі верхового бродіння, таке пиво називається ельа якщо пивні дріжджі низового бродіння, то таке пиво називається табір.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…