Різниця у варінні пшеничного крупи і булгура полягає в тривалості приготування. Завдяки способу обробки останній готується за 15–20 хвилин, що на 20% швидше за пшеницю. Відмінність готового продукту полягає в консистенції: булгур твердіший і швидше нагадує рис.
Якщо готувати крупу на гарнір, то булгур буде явно кращим пшеничні крупи через розсипчастість і більш виражений смак, а от якщо додавати крупу в суп, то цілком можна обійтися і пшеничною крупоюбуде цілком смачно і з нею.
Булгур сприяє покращенню стану верхніх шарів шкіри, прискоренню росту волосся, боротьбі з виникненням лупи. Продукт також зміцнює кісткові тканини та серцево-судинну систему, відновлює обмін речовин.
У ньому містяться вітаміни А, Е, К та РР. Вони сприяють зміцненню стінок судин та серцевого м'яза. Також булгур знижує рівень цукру в крові, а завдяки вітамінам групи В, крупа допомагає нормальному розщепленню жирів та прискоренню метаболізму.
Выбор качественного насоса для воды – важный шаг для обеспечения бесперебойной подачи воды в доме,…
Маркетинг у стоматології – це не просто реклама, а комплексний підхід до залучення пацієнтів, формування…
Безопасность и оперативная медицинская помощь — ключевые факторы выживания в экстремальных условиях. Будь то боевые…
Огляд оригінальної статті, присвяченої оподаткуванню операцій з продажу нерухомості суб’єктами господарювання, дозволяє в стислій формі…
Сучасний інтер’єр вимагає не лише краси, а й функціональності. Кожен мріє про місткі меблі, які…
Что такое crowd ссылки и зачем они нужны В современном SEO-продвижении крауд ссылки стали одним…