Різниця у варінні пшеничного крупи і булгура полягає в тривалості приготування. Завдяки способу обробки останній готується за 15–20 хвилин, що на 20% швидше за пшеницю. Відмінність готового продукту полягає в консистенції: булгур твердіший і швидше нагадує рис.
Якщо готувати крупу на гарнір, то булгур буде явно кращим пшеничні крупи через розсипчастість і більш виражений смак, а от якщо додавати крупу в суп, то цілком можна обійтися і пшеничною крупоюбуде цілком смачно і з нею.
Булгур сприяє покращенню стану верхніх шарів шкіри, прискоренню росту волосся, боротьбі з виникненням лупи. Продукт також зміцнює кісткові тканини та серцево-судинну систему, відновлює обмін речовин.
У ньому містяться вітаміни А, Е, К та РР. Вони сприяють зміцненню стінок судин та серцевого м'яза. Також булгур знижує рівень цукру в крові, а завдяки вітамінам групи В, крупа допомагає нормальному розщепленню жирів та прискоренню метаболізму.
Серед багатьох видів чорного металопрокату саме листова сталь залишається одним з найбільш затребуваних матеріалів у…
Современный рынок требует от предпринимателя не только гибкости, но и точного соблюдения финансовой отчетности. Ошибки…
Меблі — це не просто предмети інтер’єру, а щоденні супутники нашого життя. Вони створюють настрій…
Сучасний ринок інвестицій щодня змінюється, проте золото залишається стабільним активом, який не втрачає своєї привабливості.…
Знаєте, коли я вперше спробував купити суші у Львові, це було років п'ять тому, і,…
Микроволновая печь — удобное устройство, позволяющее быстро разогревать еду и готовить различные блюда. Однако со…