Різниця у варінні пшеничного крупи і булгура полягає в тривалості приготування. Завдяки способу обробки останній готується за 15–20 хвилин, що на 20% швидше за пшеницю. Відмінність готового продукту полягає в консистенції: булгур твердіший і швидше нагадує рис.
Якщо готувати крупу на гарнір, то булгур буде явно кращим пшеничні крупи через розсипчастість і більш виражений смак, а от якщо додавати крупу в суп, то цілком можна обійтися і пшеничною крупоюбуде цілком смачно і з нею.
Булгур сприяє покращенню стану верхніх шарів шкіри, прискоренню росту волосся, боротьбі з виникненням лупи. Продукт також зміцнює кісткові тканини та серцево-судинну систему, відновлює обмін речовин.
У ньому містяться вітаміни А, Е, К та РР. Вони сприяють зміцненню стінок судин та серцевого м'яза. Також булгур знижує рівень цукру в крові, а завдяки вітамінам групи В, крупа допомагає нормальному розщепленню жирів та прискоренню метаболізму.
Когда летняя жара превращает квартиру или офис в настоящую парилку, единственным спасением становится качественный кондиционер.…
Буріння свердловини на воду — справа не з дешевих. Але найбільші витрати часто виникають не…
Міцні стосунки — це не просто везіння чи збіг обставин. Це результат постійної роботи, взаємоповаги,…
Выращивание растений, обустройство приусадебного участка или строительство дачного домика — всё это требует не только…
Переход на альтернативные источники энергии — это не просто тренд, а необходимость для тех, кто…
У сучасному світі сайт — це не просто візитка компанії. Це — перше враження, повноцінна…