Перед приготуванням обов'язково промийте Мал під холодною водою – так ви позбавитеся крохмалю, який утворює клейковину. Для цього всипте крупу в ємність і промийте близько 5-7 разів, поки вода не стане прозорою.
Щоб зрозуміти, готовий чи Малпотрібно ложкою зачерпнути трохи рису з дна каструлі. Якщо у ложці немає води, рис готовий.
Переважно кидати Мал в холодну воду, тоді він не перетвориться на злиплу кашу під час варіння. Варити рис потрібно із напівзакритою кришкою на мінімальному вогні. Кожні 5 хвилин рис потрібно перемішувати, щоб він не прилипав до стінки або до дна каструлі.
Создание альпийской горки на своем садовом участке – увлекательное занятие. Оно чем-то напоминает создание бонсай.…
Новогодние праздники не за горами. И хочется что-нибудь вырастить витаминное и полезное, чтобы порадовать и…
Світ онлайн-казино дарує безліч захоплюючих можливостей для тих, хто любить поєднувати розваги з шансом отримати…
Обеспечение безопасности дома или офиса — это задача, которая требует комплексного подхода и надежных технологий.…
Сливной бачок унитаза - пожалуй, самый часто выходящий из строя его элемент. С ним всегда…
Каждый, кто приобретает новое жилье, сталкивается с проблемой проведения ремонта. Однако не все знают, как…