Чи потрібно заважати рис під час готування?

Правила варіння Більше рис перемішувати не потрібно, інакше зерна зламаються, виділять крохмаль і рис злипнеться. Після того, як рис буде знятий з вогню, потрібно злити надлишки води, якщо вони є, і накрити кришкою рис. Так він має постояти хвилин 10-15. Під час варіння в рис можна додати спеції на смак.Nov 16, 2017

Перед приготуванням обов'язково промийте Мал під холодною водою – так ви позбавитеся крохмалю, який утворює клейковину. Для цього всипте крупу в ємність і промийте близько 5-7 разів, поки вода не стане прозорою.

Щоб зрозуміти, готовий чи Малпотрібно ложкою зачерпнути трохи рису з дна каструлі. Якщо у ложці немає води, рис готовий.

Переважно кидати Мал в холодну воду, тоді він не перетвориться на злиплу кашу під час варіння. Варити рис потрібно із напівзакритою кришкою на мінімальному вогні. Кожні 5 хвилин рис потрібно перемішувати, щоб він не прилипав до стінки або до дна каструлі.

admin

Recent Posts

Как устроить альпийскую горку

Создание альпийской горки на своем садовом участке – увлекательное занятие. Оно чем-то напоминает создание бонсай.…

33 хвилини ago

Как быстро вырастить зелень к Новому году

Новогодние праздники не за горами. И хочется что-нибудь вырастить витаминное и полезное, чтобы порадовать и…

3 години ago

Слот More Magic Apple: чарівний світ азарту та виграшів

Світ онлайн-казино дарує безліч захоплюючих можливостей для тих, хто любить поєднувати розваги з шансом отримати…

11 години ago

Сигнализация Ajax: современное решение для вашей безопасности

Обеспечение безопасности дома или офиса — это задача, которая требует комплексного подхода и надежных технологий.…

11 години ago

Как открыть сливной бачок

Сливной бачок унитаза - пожалуй, самый часто выходящий из строя его элемент. С ним всегда…

13 години ago

Как правильно делать ремонт в квартире

Каждый, кто приобретает новое жилье, сталкивается с проблемой проведения ремонта. Однако не все знают, как…

24 години ago