Стиглі фініки промийте тричі під холодною проточною водою. Особливо ретельно мийте блискучі плоди, тому що на них міститься найбільша кількість воску. Після того, як ви вимиєте фрукти, викладете їх на паперовий рушник, щоб він увібрав вологу.
Як і інші сухофрукти, фініки часто обробляють сіркою або іншими хімікатами, які продовжують термін зберігання сухофруктів, роблять їх глянсовими та привабливішими на вигляд. До того ж, фініки можуть вимочувати у цукровому сиропі.
Застосування фініків у кулінарії У більшості випадків вони стають десертами — плоди вживають у «чистому» вигляді, видаливши кісточку, а іноді «фарширують» горіхами, марципаном чи цукатами. В багатьох країнах фініки прийнято вживати з молоком чи сиром.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…