Не мийте м'ясо: так ви тільки рознесете шкідливі бактерії на кухні. Не заморожуйте м'ясо, інакше стейк втратить смак та структуру.07-Mar-2019
Насправді мити сирого птаха, яловичину, свинину, баранину чи телятину перед приготуванням не рекомендується. Пов'язано це з тим, що бактерії із сирого м'яса можуть при миття поширитися на інші продукти харчування, посуд та кухонні поверхні. Це називається перехресне забруднення.
Струмінь води «вбиває» бактерії, що знаходяться на поверхні, в розрізані волокна м'язової тканини. Перехресне забруднення. Мікроорганізми, що містяться в сирому м'ясі, при змиванні потрапляють у воду і разом із найдрібнішими бризками розлітаються на всі боки, потрапляючи на посуд, кухонну мийку, стільницю і навіть стіни.
Немає необхідності мити м'ясо перед приготуванням. Продукція "Міраторга" повністю підготовлена до використання. Свинина у вакуумній упаковці відповідає необхідним вимогам до безпеки харчової продукції. Перед тим, як ви почнете готувати її, видаліть зайву вологу за допомогою паперового рушника.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…