Таким потужним винам, як каберне, шираз, багатьом італійським винам (особливо кьянті та бароло) особливо показано декантування, тоді як про мерло і крихкі бургундські вина можна не турбуватися. Декантування необов'язкове також для більшості білих та рожевих вин.Jun 6, 2011
Якому провину декантація протипоказана?
May 19, 2017
Приклад для наочності: вина шираз, каберне, кьянті, бароло обов'язково рекомендується декантувати. Процес може тривати від 20 хвилин до 2 годин. Точніше визначити необхідний термін можна лише при дегустації. Бургундські вина та мерло, навпаки, радять не переливати з пляшки.
Що таке декантація і навіщо вона потрібна? Декантуванням називається процес переливання вина з пляшки у спеціальний графин (декантер). Робиться це для того, щоб наситити вино киснем (запустити процес аерації) та видалити осад.
Кошки — это одни из самых загадочных и любимых домашних животных. Они всегда привлекают внимание…
Тёплый пол — это не просто комфорт, а полноценная система отопления, способная заменить или дополнить…
Современный уровень комфорта требует надёжных решений — особенно там, где нет централизованного водоснабжения. Частный дом,…
Як вивчити граматику англійської мови: простими словами про складне Коли мова заходить про вивчення англійської,…
Привет, анимешники! Меня зовут Лиза, я из Харькова, и я настоящая фанатка манги, которая цепляет…
Праздник — это не только дата в календаре, а відчуття, яке можна створити самостійно. Начните…