Таким потужним винам, як каберне, шираз, багатьом італійським винам (особливо кьянті та бароло) особливо показано декантування, тоді як про мерло і крихкі бургундські вина можна не турбуватися. Декантування необов'язкове також для більшості білих та рожевих вин.Jun 6, 2011
Якому провину декантація протипоказана?
May 19, 2017
Приклад для наочності: вина шираз, каберне, кьянті, бароло обов'язково рекомендується декантувати. Процес може тривати від 20 хвилин до 2 годин. Точніше визначити необхідний термін можна лише при дегустації. Бургундські вина та мерло, навпаки, радять не переливати з пляшки.
Що таке декантація і навіщо вона потрібна? Декантуванням називається процес переливання вина з пляшки у спеціальний графин (декантер). Робиться це для того, щоб наситити вино киснем (запустити процес аерації) та видалити осад.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…