Також їх можна зустріти в рецептах випічки, наприклад, багатьма любимо крем із вершків. Ось тільки збити вершки 15% не вийде, для збивання потрібен продукт із жирністю не менше 30%.
Починайте збивати на невеликій швидкості, поступово підвищуючи її до середньої; – краще збивати невеликими порціями, об'ємом 200 – 300 мл; – Якщо користуєтеся міксером, починайте збивати на найповільнішій швидкості. Домоглися стабільної консистенції – одразу зупиняйтеся, інакше їх можна перезбити, і вони розшаруються.
А тепер чим же можна загуснути вершкиЯкщо вони все-таки не збиваються в міцну піну навіть при дотриманні всіх правил. Змішуємо 2 столові ложки цукрової пудри та 1 столову ложку крохмалю. Цього вистачить на 300 мл вершків. Перемішуємо на низьких оборотах і даємо постояти хвилин. 15.
Чим вище відсоток молочного жиру, тим легше надати форму та отримати повітряний крем. Легкі вершки містять 20% жирності. Ці вершки все ж таки недостатньо густі, щоб збивати їх самотужки. Крем з вершків 20 % може бути не таким стабільним та повітряним.
Биде еще несколько лет назад считалось, пожалуй, недостижимым предметом роскоши, которое можно было увидеть только…
Долгая и хмурая зима подходит к концу. И многим уже не терпится выехать на дачу…
Вы решили отремонтировать балкон? Сделать работу можно своими руками, используя современные отделочные материалы. Начать ремонт…
Натяжные потолки уже давно завоевали популярность благодаря своим эстетическим и практическим качествам. Это идеальное решение…
Необходимость отделять функциональные зоны – обычная проблема малогабаритных квартир. Даже при наличии отдельной спальной в…
Как правило, отделка стен и потолков – заключительный этап ремонта любой сложности. Чтобы не ошибиться…