Якщо кинути рис у киплячу воду, то він буде більше розварюватися. Краще кидати рис у холодну воду, тоді він не перетвориться на злиплу кашу під час варіння. Варити рис потрібно з напівзакритою кришкою на мінімальному вогні.Nov 3, 2021
Промийте рис у холодній воді від 1 до 3 разів. Така водна процедура дозволить зменшити кількість крохмалю та зробить готовий рис більш розсипчастим. Залийте рис холодною водою, щільно закрийте кришку і поставте на максимальний вогонь. Щойно вода закипить – посоліть рис і перемішайте.
Промитий рис залийте холодною водою в пропорції 1 : 1,5. У каструлю можна додати шматочок водоростей норі для смаку, але перед закипанням їх потрібно видалити. Рис вариться під кришкою: до закипання – на середньому вогні, після – на мінімальному близько 15 хвилин. Після потрібно зняти крупу з плити і дати їй постояти ще 15 хвилин.
Залити водою (1,25 склянки води на 1 склянку рису). Накрити кришкою і довести до кипіння на СЕРЕДНЬОМУ вогні. Під час варіння рис НЕ РОЗМІШУВАТИ! Кип’ятити 1 хвилину.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…