Незважаючи на всю користь оливок, ми не рекомендуємо вам їх їсти у великій кількості, вони містять багато солі та Омега 6-9.
На жаль, нам не вдалося знайти наукових досліджень на цю тему, а рекомендації дієтологів різняться: одні радять є 15–20 плодів на день, інші – не більше 5. Головне, що слід брати до уваги людям, які не мають алергії на оливки, – це обмеження щодо вживання солі.
"Оливки мають властивість гнати жовч, тому будуть шкідливі в період загострення жовчнокам'яної хвороби, при холециститі, панкреатиті та при каменях у нирках», – додала Кушнір.
Натуральні оливки – криниця корисних речовин: в оливках є практично всі необхідні людині вітаміни та мікроелементи. Вони містяться вітаміни А, В1, В2, В3, В4, В5, В6, В9 (фолієва кислота), З, Е, До. Оливки містять такі елементи як натрій, кальцій, калій, магній, залізо, фосфор, мідь, цинк, селен.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…