За смаком ведмежатина нагадує свинину та курку. Однак у ній, зазвичай, більше жиру, ніж у свинині. М'ясо ведмедя можна гасити 2–3 години з лавровим листком, цибулею та морквою, попередньо порізавши на невеликі шматки.
"Трихінели – круглі черв'яки-паразити, гельмінти, які живуть у мускулатурі, насамперед у м'язах ведмедя, кабана та інших диких тварин. Людина заражається трихінельозом після вживання в їжу зараженого і погано термічно обробленого м'яса", – Пояснила Ковширіна.
Чи можна їсти ведмедину людині Відповідь очевидна – зрозуміло так. Так, воно має специфічний смак – одним дуже подобається, на той час як інші, спробувавши м'ясо ведмедя в їжу одного разу, згодом намагаються його уникати. Але в тому, що це їстівний продукт, немає жодних сумнівів.
Роздрібна вартість м'яса ведмедя (у вакуумному впакуванні) 1250 руб/кг.
Чек-ап організму в Doclife Clinic: Комплексне обстеження для довголіття Регулярна діагностика організму стала невід’ємною частиною…
Выбор детского стоматолога – важный шаг для здоровья ребенка. Качественная детская стоматология в Одессе должна…
Современная косметология предлагает множество методов для поддержания молодости и красоты. Одним из самых популярных и…
Лучший завтрак - это плотный, питательный и вкусный завтрак! Одним из блюд, которое можно подать,…
Современные технологии и изменяющиеся предпочтения потребителей вносят значительные коррективы в сферу аренды автомобилей. В Киеве…
Вибір парфуму — це більше, ніж просто покупка аромату. Це мистецтво, яке вимагає уваги до…