Проростки соняшнику поряд з яйцями та рибою – найдоступніший продукт, у якому міститься цей цінний мікроелемент. Користь пророщеного насіння соняшнику для їжі пов'язана з тим, що в проростках є велика кількість ферментів та інших біологічно активних речовин.
Для такого способу не підходять рослини сімейства Пасльонові (картопля, помідори, баклажани та перець), тому що в їх проростках міститься соланін, який є отруйною речовиною і може призвести до проблем із травленням. Також не варто вирощувати гарбузові рослини, оскільки мікрозелень з них виходить гірка.
Мікрозелень соняшнику має виражений салатний присмак із ледь вловимими масляними нотками в післясмаку. Використовують свіжозрізані проростки в салатах, для приготування бутербродів, закусок і для прикраси страв. Любителі свіжих соків додають проростки – мікрозелень соняшнику у овочевий фреш.
Если вы любите природу, цените красоту и хотите придать своему приусадебному участку неповторимость и индивидуальность,…
Многие владельцы садовых участков сегодня предпочитают вместо настоящего травяного покрова использовать искусственную траву. В отличие…
Блюдо из восточной кухни. Получается очень вкусным, сытным, нежным. Удивит ваших гостей. Начинка у пирожков…
Сегодня лишний вес - это проблема, которая встречается все чаще и чаще. Многие задумываются, как…
натуральних чиселЧисло i є дільником натурального числа n, якщо n mod i=0.У кожного натурального числа…
Для любителів пряного: незвичайна закуска з запеченої цибуліОтож, виявляється, цибулю можна не лише використовувати як…