Проростки соняшнику поряд з яйцями та рибою – найдоступніший продукт, у якому міститься цей цінний мікроелемент. Користь пророщеного насіння соняшнику для їжі пов'язана з тим, що в проростках є велика кількість ферментів та інших біологічно активних речовин.
Для такого способу не підходять рослини сімейства Пасльонові (картопля, помідори, баклажани та перець), тому що в їх проростках міститься соланін, який є отруйною речовиною і може призвести до проблем із травленням. Також не варто вирощувати гарбузові рослини, оскільки мікрозелень з них виходить гірка.
Мікрозелень соняшнику має виражений салатний присмак із ледь вловимими масляними нотками в післясмаку. Використовують свіжозрізані проростки в салатах, для приготування бутербродів, закусок і для прикраси страв. Любителі свіжих соків додають проростки – мікрозелень соняшнику у овочевий фреш.
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…
Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…