Курячі лапки Вживають у їжу малайзійські китайці.
45 хвилин 1Курячі лапки ретельно промити, перекласти в друшляк і дати стекти воді. 2Викласти лапки в киплячу воду і варити на невеликому вогні 40-45 хвилин.
Хімічний склад курячих лапок містить: холін, вітаміни А, В1, В2, В5, В6, В9, В12, С, Е, К і РР, а також необхідні людському організму мінеральні речовини: калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь та марганець, залізо , сірка, фосфор і натрій.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…