Приблизно тиждень чи півтора.
Відповідь одна і вона дуже проста — засушити. Зробити це легко, так як Крім риби знадобиться лише один інгредієнт. До речі, такий спосіб не лише збереже навагу, але й зробить її смак більш вираженим.
У навагу багато вітамінів, мінералів та мікроелементів, але особливо вона багата йодом: у 100 г риби його 140 мкг (більше тільки в мінтаї та хеку). Відмінна підмога для здоров'я щитовидної залози! Багатшою за складом вважається північна навага. Крім того, ця риба дієтична.
Многие думают, что небольшую кухню невозможно сделать удобной и функциональной, но на самом деле, грамотный…
Современная дача – это не только грядки и плодовые кустарники. Сегодня люди устремляются на свои…
Однофазний лічильник електроенергії – це важливий пристрій, який вимірює споживану електроенергію в вашому будинку або…
Як приготувати домашнє вино з білого винограду: рецепт –Приготоване власноруч домашнє вино з білого винограду…
При необходимости утеплить мансарду или любую другу пристройку вашего дома пенопластом, вам совсем необязательно обращаться…
В век высоких технологий и ширпотреба нужную вещь можно быстро выбрать и купить. Но это…