Чи можна солити рибу навагу?

Приблизно тиждень чи півтора.

Відповідь одна і вона дуже проста — засушити. Зробити це легко, так як Крім риби знадобиться лише один інгредієнт. До речі, такий спосіб не лише збереже навагу, але й зробить її смак більш вираженим.

У навагу багато вітамінів, мінералів та мікроелементів, але особливо вона багата йодом: у 100 г риби його 140 мкг (більше тільки в мінтаї та хеку). Відмінна підмога для здоров'я щитовидної залози! Багатшою за складом вважається північна навага. Крім того, ця риба дієтична.

admin

Recent Posts

Интерьер для небольшой кухни

Многие думают, что небольшую кухню невозможно сделать удобной и функциональной, но на самом деле, грамотный…

4 години ago

Как сделать на даче фонтан

Современная дача – это не только грядки и плодовые кустарники. Сегодня люди устремляются на свои…

4 години ago

Як підключити однофазний лічильник

Однофазний лічильник електроенергії – це важливий пристрій, який вимірює споживану електроенергію в вашому будинку або…

8 години ago

Вино з білого винограду

Як приготувати домашнє вино з білого винограду: рецепт –Приготоване власноруч домашнє вино з білого винограду…

8 години ago

Как утеплить мансарду пенопластом

При необходимости утеплить мансарду или любую другу пристройку вашего дома пенопластом, вам совсем необязательно обращаться…

8 години ago

Как сделать мебель

В век высоких технологий и ширпотреба нужную вещь можно быстро выбрать и купить. Но это…

8 години ago