Слабосолоний тунець використовують для приготування бутербродів, холодних закусок, бутербродів, салатів. Його також можна подати у складі рибної нарізки.
Його їдять сирим у вигляді карпаччо – вишуканої закуски з тонко нарізаного м'яса, збризканого оливковою олією та лимонним соком. Дуже популярні стейки з тунця, смажать їх і на сковороді, і на грилі
Шкода тунця Шкідливі властивості м'яса тунця: Високий вміст натрію Наприклад, в одному банку консервованого тунця у середньому міститься 600 мг натрію. Попадання великої кількості цієї хімічної речовини в організм може спричинити виникнення гіпертонії і навіть інсульту.
У Японії та інших країнах його їдять у сирому вигляді. У Росії поширені консерви з цього виду риби, але за смаковими якостями вони не зрівняються зі свіжим делікатесом. Розберемося, як їдять філе тунця, і як правильно приготувати його. Тунця ще називають «морською телятиною».
Здоров'я: Оформлення інвалідності в Україні 2025 – нові правила та спрощення процедури З 1 січня…
Для оформления командировки в выходные или праздничные дни работодателю необходимо составить служебное задание, командировочное удостоверение,…
Приезжая в новую страну, мы стремимся окунутся в её колорит, попробовать местную кухню. Появилась даже…
Як правильно вмиватись? Щоденний ритуал вмивання важливий для здоров'я шкіри. Але як зробити це правильно,…
Як правильно чистити картоплю? Чистка картоплі здається простою справою, але є деякі нюанси, які можуть…
Як правильно займатись йогою? Йога — це не тільки про вправи, а й про духовну…