Слабосолоний тунець використовують для приготування бутербродів, холодних закусок, бутербродів, салатів. Його також можна подати у складі рибної нарізки.
Його їдять сирим у вигляді карпаччо – вишуканої закуски з тонко нарізаного м'яса, збризканого оливковою олією та лимонним соком. Дуже популярні стейки з тунця, смажать їх і на сковороді, і на грилі
Шкода тунця Шкідливі властивості м'яса тунця: Високий вміст натрію Наприклад, в одному банку консервованого тунця у середньому міститься 600 мг натрію. Попадання великої кількості цієї хімічної речовини в організм може спричинити виникнення гіпертонії і навіть інсульту.
У Японії та інших країнах його їдять у сирому вигляді. У Росії поширені консерви з цього виду риби, але за смаковими якостями вони не зрівняються зі свіжим делікатесом. Розберемося, як їдять філе тунця, і як правильно приготувати його. Тунця ще називають «морською телятиною».
Когда летняя жара превращает квартиру или офис в настоящую парилку, единственным спасением становится качественный кондиционер.…
Буріння свердловини на воду — справа не з дешевих. Але найбільші витрати часто виникають не…
Міцні стосунки — це не просто везіння чи збіг обставин. Це результат постійної роботи, взаємоповаги,…
Выращивание растений, обустройство приусадебного участка или строительство дачного домика — всё это требует не только…
Переход на альтернативные источники энергии — это не просто тренд, а необходимость для тех, кто…
У сучасному світі сайт — це не просто візитка компанії. Це — перше враження, повноцінна…