Прямо пробковий збір законодавець не забороняє та не дозволяє. Але він залишає організаціям громадського харчування можливість вводити свої правила поведінки для відвідувачів та надавати їм додаткові послуги, і це якраз такий випадок.21 Jun 2019
Сума збору варіюється найчастіше від 500 до 1500 рублів і вважається вигідною, якщо математична картинка прибутку виглядає плюс-мінус так само, як і продаж власної середньостатистичної пляшки. У закладах з націнками 200-300% пробковий збір у 1000 рублів показує значну вигоду для гостя.
Збір може бути різним: 300, 500, 1000 рублів із пляшки. Залежить від рівня обслуговування ресторані. Іноді це також залежить від обсягу пляшки та міцності алкоголю. Пробковий збір може обчислюватися з кількості гостей (розрахунок на одного гостя) або з кількості принесеного спиртного (розрахунок на одну пляшку).
Правила не встановлюють жодних заборон на пронос і споживання в кафе, ресторанах, барах, їдальнях і т. д. своєї їжі, свого алкоголю (ну, з алкоголем все ж таки треба переконатися, що в принципі в цьому закладі можна, можливо його купити і пити, бо не всі заклади мають на це ліцензію, але це окрема тема).
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…
Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…