Ви або цей користувач змінили конфіденційність для відображення часу останнього відвідування, стану «в мережі» або фото профілю. Вам і цьому користувачу потрібно повторити синхронізацію контактів. Користувач заблокував вас.
Можливо, ви встановили конфіденційність таким чином, щоб не ділитися даними про час свого останнього відвідування. Якщо ви не ділитесь часом свого останнього відвідування, ви не зможете бачити час останнього відвідування інших контактів. Можливо, користувач заблокував вас.
У будь-яких повідомлень, відправлених контакту, який заблокував вас, завжди буде відображатися одна галочка (повідомлення надіслано) і ніколи не відображатиметься друга галочка (повідомлення надіслано).
Перевірити, чи вже хтось сторонній доступ до облікового запису, просто. Потрібно перейти через «Параметри» до «Пов'язаних пристроїв». Там будуть вказані всі гаджети, на яких використовується обліковий запис. Можна видалити їх непотрібні.
Більшість поломок накопичувальних водонагрівачів пов'язана з одним вузлом — нагрівальним елементом. Накип, корозія, перегорання спіралі…
Такі моделі вже не асоціюються виключно з класичним інтер’єром. Зараз дизайнери успішно інтегрують їх у…
Будь-який підприємець знає, як складно орієнтуватися в українському законодавстві, як часто тут відбуваються зміни і…
Для більшості агентств нерухомості сайт - це перша точка контакту з потенційним клієнтом. Це ваш…
Живые цветы остаются одним из самых универсальных способов выразить чувства — благодарность, любовь, извинение или…
Попперс — це загальна назва летких речовин із групи алкілнітритів. Після вдихання парів ефект настає…