Чому тріскаються заварні?

Оптимальна температура випікання ідеальних еклерів без тріщин – 160-180 градусів, режим "верх/низ". Звичайно, багато залежить і від самої духовки, тому, у разі «розривів» еклерів варто знижувати температуру не більше 10 градусів. У разі якщо еклери тріскаються знизу, варто поставити деко з еклерами вище.

На дно духовки добре поставити керамічну чашку з окропом це додасть додаткову вологість тесту. Пекіті еклери 15 хвилин при 200°C, а потім зменште температуру до 180°C і допікайте ще 25 хвилин. Звичайно, відкривати духовку в процесі випікання не можна.

Сильна борошно – це борошно з високим вмістом білка. Така борошно використовується для приготування хліба та здоби, пасти та інших макаронних виробів, еклерів.

admin

Recent Posts

Змазки на водній основі: все, що потрібно знати про вибір та застосування

Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…

3 тижні ago

«Онлайн слот Big Bass Bonanza»: вступ до водної пригоди

Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…

4 тижні ago

Саджанці купити в Україні: Ваш путівник до саду мрії

Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…

1 місяць ago

Розробка інтернет магазину під ключ- kliox

Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…

1 місяць ago

Тактичні балаклави для військових

Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…

2 місяці ago

Ламинированная фанера: больше, чем просто стройматериал

Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…

2 місяці ago