З молоком сучасного виробництва так не виходить, бо воно гомогенізоване. Це означає, що його відразу після доїння корови збивають, щоб зруйнувати жирові кульки.
Якщо ви діяли за інструкцією, а молоко все одно не збилося, зверніть увагу на головні причини відсутності піни: Було обрано молоко з низьким вмістом білка та жирності. Для збивання необхідне пастеризоване молоко жирністю понад 3%. Для збивання не використовується порошкове молокотільки пастеризоване.
Молочна пінка – липка білкова плівка, яка утворюється на поверхні цільного молока, вершків і молочних продуктів, таких як какао і молочні супи. Молочна пінка утворюється при звичайному нагріванні або кип'ятінні молока, також при нагріванні в мікрохвильовій печі.
У молоці протеїн складається з двох частин: казеїнів (80%) та амінокислот (20%), які також відомі як сироватковий білок. Так виходить, що саме білок є найважливішим компонентом освіти стабільної молочної піни.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…