Чому немає пінки на молоці?

З молоком сучасного виробництва так не виходить, бо воно гомогенізоване. Це означає, що його відразу після доїння корови збивають, щоб зруйнувати жирові кульки.

Якщо ви діяли за інструкцією, а молоко все одно не збилося, зверніть увагу на головні причини відсутності піни: Було обрано молоко з низьким вмістом білка та жирності. Для збивання необхідне пастеризоване молоко жирністю понад 3%. Для збивання не використовується порошкове молокотільки пастеризоване.

Молочна пінка – липка білкова плівка, яка утворюється на поверхні цільного молока, вершків і молочних продуктів, таких як какао і молочні супи. Молочна пінка утворюється при звичайному нагріванні або кип'ятінні молока, також при нагріванні в мікрохвильовій печі.

У молоці протеїн складається з двох частин: казеїнів (80%) та амінокислот (20%), які також відомі як сироватковий білок. Так виходить, що саме білок є найважливішим компонентом освіти стабільної молочної піни.

admin

Recent Posts

Быстрые медовые пирожные

Практически каждый человек является сладкоежкой и не прочь полакомиться утром за чашечкой кофе, например, сладким…

5 години ago

Как отличить розу от шиповника по листьям и побегам

Самым красивым в саду цветком является, конечно же, роза. Вырастить это декоративное растение достаточно трудно.…

5 години ago

Как обновить старую мебельную стенку

Старая мебельная стенка, идеально вписывающаяся в комнату по размерам, выглядит немодной, унылой и портит все…

6 години ago

Филе трески в горчичном соусе с рисом

Треска - один из наиболее популярных видов рыбы среди наших кулинаров. Запекание в духовке -…

8 години ago

Выбираем обои для будущей кухни

Выбор обоев для дома или квартиры - очень увлекательный и интересный процесс. Многие из нас…

15 години ago

Как построить баню из пеноблоков

Пеноблоки являются материалом дешевым. Строительство из них экономически выгодно. Они пожаробезопасные, отлично сохраняют тепло, не…

24 години ago