Перша страва може серйозно нашкодити серцю, печінці, ниркам та підшлунковій. Фахівці повідомляють, що на корисність блюда впливає м'ясо, з якого вариться бульйон. Навар м'яса з кісточкою шкідливий. Будь то мозкова або трубчаста кістка.
Гастроентерологи та педіатри дивляться у тарілки з супом поблажливо та пояснюють нам свою позицію. По-перше, «перше» розбавляє шлунковий сік і знижує концентрацію травних ферментів, тобто погіршує процес засвоєння їжі.
Утримуватися від вживання супуякщо ви абсолютно здорова людина, немає необхідності. Можна їсти будь-які види перших страв, які вам до вподоби. Однак слід звернути увагу на захворювання, за наявності яких рекомендується поставитися до їди, у тому числі супівбільш обережно.
Лікар-дієтолог, кандидат медичних наук Марина Копитько розповіла, що незважаючи на всі корисні властивості супів, є їх щодня необов'язково. За словами лікаря, корисніша друга страва, вона добре насичує, дає достатній рівень білка та інших корисних речовин, чого не може забезпечити суп.
Створення комфортного робочого місця вдома відіграє важливу роль у нашій продуктивності та загальному самопочутті. Правильно…
Для того чтобы сделать внутренний откос из пластика совсем необязательно быть профессионалом. Без помощи специалиста…
Сучасна обробка металів потребує не лише естетичного вдосконалення, а й надійного захисту поверхонь від корозії.…
Сільвестер Сталлоне відкрив пам’ятну дошку біля пам’ятника його кіногероя Роккі БальбоаБронзова статуя заввишки понад 2…
Биде еще несколько лет назад считалось, пожалуй, недостижимым предметом роскоши, которое можно было увидеть только…
Долгая и хмурая зима подходит к концу. И многим уже не терпится выехать на дачу…