Чому не можна їсти хвостик у хінкалі?

Хвостики їсти не потрібно. Це досить щільний шар тіста, який не проварюється, тому всередині хвостики залишаються практично сирими.. Це не дуже добре для шлунка, тому краще залишати їх на тарілці.

Тримати хінкаліну треба рукою за купи хвостик із тіста, який скріплює її зверху. Спочатку акуратно надкушують тісто збоку, випивають через дірочку пряну рідину і лише потім приступають до начинки з тістом. А купи – вузлик із тіста – залишають на тарілці і потім викидають.

Потім хінкалі слід взяти за хвостик, надкусити тісто, випити бульйон і з'їсти – за винятком хвостика, що грає лише допоміжну роль. Хінкалі потрібно не тільки вміти готувати, а й є відповідно до грузинських традицій, вважає Мамія.

Хінкалі їдять руками, без ножа та вилки. Візьміть мішечок за хвостик великим і вказівним пальцем, виберіть край апетитніше, відкусіть. Випийте м'ясний бульйон із мішечка. З'їжте фарш і тісто у кілька укусів.

admin

Recent Posts

Змазки на водній основі: все, що потрібно знати про вибір та застосування

Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…

3 тижні ago

«Онлайн слот Big Bass Bonanza»: вступ до водної пригоди

Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…

4 тижні ago

Саджанці купити в Україні: Ваш путівник до саду мрії

Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…

1 місяць ago

Розробка інтернет магазину під ключ- kliox

Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…

1 місяць ago

Тактичні балаклави для військових

Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…

2 місяці ago

Ламинированная фанера: больше, чем просто стройматериал

Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…

2 місяці ago