Хвостики їсти не потрібно. Це досить щільний шар тіста, який не проварюється, тому всередині хвостики залишаються практично сирими.. Це не дуже добре для шлунка, тому краще залишати їх на тарілці.
Тримати хінкаліну треба рукою за купи хвостик із тіста, який скріплює її зверху. Спочатку акуратно надкушують тісто збоку, випивають через дірочку пряну рідину і лише потім приступають до начинки з тістом. А купи – вузлик із тіста – залишають на тарілці і потім викидають.
Потім хінкалі слід взяти за хвостик, надкусити тісто, випити бульйон і з'їсти – за винятком хвостика, що грає лише допоміжну роль. Хінкалі потрібно не тільки вміти готувати, а й є відповідно до грузинських традицій, вважає Мамія.
Хінкалі їдять руками, без ножа та вилки. Візьміть мішечок за хвостик великим і вказівним пальцем, виберіть край апетитніше, відкусіть. Випийте м'ясний бульйон із мішечка. З'їжте фарш і тісто у кілька укусів.
Необходимость отделять функциональные зоны – обычная проблема малогабаритных квартир. Даже при наличии отдельной спальной в…
Как правило, отделка стен и потолков – заключительный этап ремонта любой сложности. Чтобы не ошибиться…
Содержание лошади – ответственное и затратное дело, и каждый владелец лошадей знает о том, насколько…
Пиріг з капустою і яйцемПироги – це вкрай універсальне блюдо, підходить на всі випадки життя.…
Живая изгородь, как понятно из названия, это забор из живых кустарников, деревьев или травянистых растений.…
Довольно часто приходится заниматься ремонтом потолочного покрытия. Дело в том, что со временем потолок начинает…