Професійні навички: – Знання часових рамок приготування страв; – Знання барного обладнання; – знання алкогольної, безалкогольної, кавової та чайної продукції; – знання дієтичного/лікувального меню; – Навичка vip-обслуговування; – Навичка впевненої роботи на R-keeper; – Вміння працювати при великій завантаженості зали.
Офіціант повинен знати перелік усіх страв, їх склад, вміст алергенів у стравах, спосіб подачі та час приготування. Від самого початку офіціант вчить меню до виходу до зали під час стажування. З постійними співробітниками адміністратор на постійній основі повторює меню, актуалізуючи знання офіціантів.
Що входить до обов'язків офіціанта у ресторані чи кафе?
Jan 13, 2022
Декоративное растение статица (кермек) является превосходным живым украшением для любого приусадебного участка, часто используемым ландшафтными…
Кухонная мебель должна быть долговечной, красивой, экологически безупречной. Всем этим требованиям удовлетворяет натуральное дерево. Самый…
С закладки фундамента начинается строительство любого дома, гаража. Даже камин или печь нуждаются в прочном…
Создание альпийской горки на своем садовом участке – увлекательное занятие. Оно чем-то напоминает создание бонсай.…
Новогодние праздники не за горами. И хочется что-нибудь вырастить витаминное и полезное, чтобы порадовать и…
Світ онлайн-казино дарує безліч захоплюючих можливостей для тих, хто любить поєднувати розваги з шансом отримати…