Тому рекомендується використовувати спеціальний цукромір, наприклад ареометр АС-3. За допомогою нього Ви зможете визначити як початкову цукристість, так і кінцеву. Наприклад, якщо винороб хоче приготувати вино міцністю 15%, кількість цукру у вихідному суслі має становити приблизно 25%.
Якщо ви хочете робити вино за всіма правилами, то вам не обійтися без спеціальних приладів ареометрів. Є кілька їх видів: спиртомір, цукромір, гідрометр і виномір. Вони використовуються для визначення питомої густини рідини, кількості спирту та цукру.
Привет, анимешники! Меня зовут Лиза, я из Харькова, и я настоящая фанатка манги, которая цепляет…
Праздник — это не только дата в календаре, а відчуття, яке можна створити самостійно. Начните…
Финансовые сложности или попытки выбраться из долгов вынуждают пользователей Интернета искать дополнительные способы заработка. Игра…
Автомобиль для многих давно перестал быть просто средством передвижения — это особенное пространство комфорта и…
Поиск идеального смартфона — задача, требующая внимания к деталям. Большой ассортимент моделей, отличающихся характеристиками и…
Інтерактивне обладнання — це технологічні засоби, що дозволяють користувачам взаємодіяти з візуальним або звуковим контентом…