Зима – це пора року, коли дні стають коротшими, а ночі довшими. Одна з найпомітніших ознак настання зими – це…
Мова навчання: Українська, Німецька Автор підручника: С.І. Сотникова, Г.В. Гоголєва Видавництво: Харків, «Ранок». Рік видання: 2014 Кількість сторінок: 256 Німецька…
Мова навчання: Українська Автор підручника: Т.С. Котик, О.В. Тагліна Видавництво: Харків, «Ранок». Рік видання: 2013 Кількість сторінок: 64 + додаток…
До даних нервів відносяться: великий потиличний нерв, малий потиличний нерв, великий вушний нерв, поперечний нерв шиї, надключичні нерви. Малий потиличний…
Мова навчання: Українська Автор підручника: О.С. Істер Видавництво: Київ, «Генеза». Рік видання: 2015 Кількість сторінок: 96 Зошит для самостійних та…
Мова навчання: Українська, Англійська Автор підручника: Оксана Карпюк / О.Д. Карп’юк Видавництво: Тернопіль, «Лібра Терра». Рік видання: 2013 Кількість сторінок:…
Необхідно, в першу чергу, з'їсти ту "зайву" частину жовтка, яка й розтікається по тарілці. Для цього потрібна ложка. Далі ложку…
Дорослі особини виростають до 55 см у довжину та можуть жити понад 20 років. Забарвлення: великі коричневі плями, розділені жовтуватими…
Для шашличного м'яса найкраще підійде гранатовий сік. Цибуля. Приготувати м'ясо м'ясо допоможе не сам цибуля, а його сік. Для цього…
Мова навчання: Українська Автор підручника: Ірина Грущинська / І.В. Грущинська Видавництво: Київ, «Освіта». Рік видання: 2015 Кількість сторінок: 56 Зошит…