Якщо під рукою не було пектину, то в деяких випадках його можна замінити агар-агаром. Слід врахувати, що агар дає більш щільну та ламку структуру, а пектин – м'яку та тягучу. При приготуванні м'якого мармеладу, конфі чи джему заміна агаром буде недоцільна.10 лют. 2020 р.
Який загусник для варення вибрати Щоб вийшла густа маса, як кисіль, бажано використовувати пектин. Агар-агар ідеально підійде для приготування твердого варення, яке швидко застигне при кімнатній температурі.
Чим відрізняється пектин від агар-агару? Агар видобувають із водоростей, а пектин — із фруктів та ягід. Агар не має смаку та запаху, надає продуктам щільності, а пектин м'яку, тягучу консистенцію..
Знання іноземної мови можна використовувати, як розмовний інструмент, в будь-якій точці нашої планети. Такі універсальні…
Більшість сучасних людей сприймають моду не лише, як тренди, що щойно зійшли з подіумів. Сьогодні…
Як обирати подарунки: історії, поради та натхнення Подарунки — це не просто речі. Це жести…
Світ краси змінюється стрімко, і одна з найвпливовіших сил у цьому процесі — це знаменитості.…
Підтримка чистоти вигрібної ями — важлива задача для власників приватних будинків і дач. Однак традиційна…
Современные торговые точки и предприятия сферы услуг всё чаще используют POS-терминалы как основной инструмент автоматизации.…