Якщо під рукою не було пектину, то в деяких випадках його можна замінити агар-агаром. Слід врахувати, що агар дає більш щільну та ламку структуру, а пектин – м'яку та тягучу. При приготуванні м'якого мармеладу, конфі чи джему заміна агаром буде недоцільна.10 лют. 2020 р.
Який загусник для варення вибрати Щоб вийшла густа маса, як кисіль, бажано використовувати пектин. Агар-агар ідеально підійде для приготування твердого варення, яке швидко застигне при кімнатній температурі.
Чим відрізняється пектин від агар-агару? Агар видобувають із водоростей, а пектин — із фруктів та ягід. Агар не має смаку та запаху, надає продуктам щільності, а пектин м'яку, тягучу консистенцію..
DTF (Direct to Film) — це інноваційна технологія друку, яка дозволяє переносити зображення з плівки…
У повсякденному ритмі міста ми все частіше забуваємо про прості радощі — відпочинок, затишок, час…
За останні десять років Київ пройшов шлях кардинальних змін, які торкнулися майже всіх сфер міського…
Онлайн-платформа GGPoker за останні роки здобула чималу популярність серед гравців у покер з усього світу.…
Cenforce 200 mg — це сучасний препарат на основі силденафілу, що активно застосовується для лікування…
Ігрова індустрія розвивається шалено швидко — кожен тиждень нові релізи, оновлення, скандали, патчі. Геймеру не…