Чому шкідливо їсти піцу?

Ці продукти погіршують травлення та забруднюють організм людини, і потім виникають проблеми серцево-судинної системи, ожиріння та підвищений тиск. Тобто вживання піци, яка багата на жири, калорійність і копченості, явно не може принести користі для організму людей.

Сир у піці використовується дуже рясно і підкреслює смак начинки. Найбільш нешкідливим сортом по праву вважається моцарела, калорійність якої не перевищує 340-360 ккал. Використовуйте або моцарелу, або просто попросіть офіціанта зменшити кількість сиру.

Експерт сказав, що в покупній піці часто містяться жирні соуси, майонез, ковбаса, кілька видів сиру. “Хлібопекарське борошно – це прості вуглеводи. Продукт підвищує рівень цукру в крові та сприяє швидкій появі відчуття голоду, а також перспективі набрати зайву вагу”, – додав фахівець.

Піцу бажано їсти не дуже часто. Якщо в складі піци присутні овочі та білок, страва може поповнити організм корисними жирами, кальцієм, мінералами та вітамінами. Щоб не нашкодити своєму здоров’ю, піцу можна їсти десь раз на тиждень. Обов’язково потрібно стежити за розміром порцій, щоб не з’їсти зайвого.