Що подати до Ламбрусько?

До ігристих вин, таких як Ламбруско, Асті чи Кава, як закуска підійдуть солоні страви: суші, ікра, анчоуси, риба. До сухого шампанського можна подавати сир за типом камамбера або брі або відварене куряче м'ясо.26-Dec-2020

Що підходить до Ламбрусько?

Як пити і чим закушувати Ламбруско Сухе та напівсухе вино при подачі охолоджують до 10 градусів, солодкі варіації можуть бути на пару градусів холоднішими. До Ламбруско можна подати фрукти, м'ясні закуски, тістечка, рибу, м'ясо – словом, все, що прийнято ставити на стіл у пристойних будинках.

Який келих варто вибрати для Ламбруско?

Йдеться про келихи з рівними стінками. Краще візьміть вузькі склянки зі звуженим догори шийкою для білого та рожевого вина, так як Ламбруско не такий газований напій і газики з нього дуже швидко підуть, а за ними ваші задоволення і захоплення.

Що можна їсти з ігристим вином?

Ігристі вина чудово поєднуються і з птахом.

  1. Курячі або індичині грудки, запечені з прянощами, підійдуть до білого та рожевого сухого шампанського.
  2. Брют та сухе ігристе можна подати з перепелами.
  3. Рожеве напівсолодке ігристе – до фуа-гра чи паштету з печінки із запеченими яблуками.

Що таке ігристе вино Ламбруско?

Ламбруско — італійське ігристе вино, яке виготовляють із однойменного сорту винограду в області Емілія-Романья. Це легке вино, яке буває як червоним, так і білим.

Які фрукти підходять до червоного Напівсолодкого вина?

Фрукти У компанії з червоним напівсолодким вином майже ідеально виглядають червоні фрукти, ягоди та фруктові десерти. Виноград, полуниця, вишня доповнять смак цих вин, але груші, яблука, манго, персики краще подавати до білих вин.

Що їдять із червоним солодким вином?

Чудову пару складає напівсолодке вино з фруктами та десертами. Солодкі червоні вина вимагають зрілих та гострих сирів, фруктів, а також десертів із вершковим, карамельним, ванільним смаком. Солодкі тихі чудово «йдуть» під жирну рибу – сьомгу чи форель.

У чому різниця між просекко та Ламбруско?

Якщо Ламбруско виготовлено з сорту винограду з такою самою назвою (в основному червоний сорт), то Просікко роблять із білого сорту винограду Глера. Саме це відмінність зіграло головну роль відмінності смаків. Виноград Ламбруско дає багато ягідних відтінків у смаку, які взагалі відсутні в Просікко.