Опустіть пасту в воду, що кипить, і повільно перемішайте. Доведіть пасту до кипіння. Паста аль денте вийде, якщо її варити 10 хвилин, періодично помішуючи та не накриваючи кришкою. А тим, хто цінує ніжнішу текстуру пасти, потрібно відварювати її на одну хвилину довше.
Макарони варяться в середньому 7-10 хвилин. Але краще орієнтуватися на час, вказаний на упаковці. У будь-якому випадку слідкуйте, щоб вироби не розповзлися. Якщо хочете довести макарони до стану al dente (зробити їх трохи недовареними), віднімайте пару хвилин із зазначеної цифри.
Не містить ГМО. Без харчових добавок та барвників. Склад: борошно з твердих сортів пшениці макаронних виробів, питна вода. Час варіння: 7 хвилин.
Поставте каструлю з водою на вогонь, посоліть до смаку, доведіть до кипіння. Після того як вода закипить, зменшіть вогонь, всипте спіральки. Регулярно помішуйте блюдо. Варіть гарнір 8-9 хвилин.