Скільки грам перцю на кг шашлику?

на 1 кг м'яса 700 г цибулі, 2 год. л. чорного меленого перцю.Jun 5, 2015

За вагою – частина цибулі на два м'яса, тобто цілий кілограм на два кіло свинини. Нарізаємо цибуля тонкі кільця. Нам доведеться добре його пом'яти, щоб він віддав сік, тому намагаємося різати якомога тонше. Посипаємо м'ясо сіллю та перцем, викладаємо в нього цибуля і починаємо активно все перемішувати та давити руками.

Щоб шашлик вийшов смачним на 1 кг м'яса потрібно додавати 15 г приправи.

У середньому на 1 кг м'яса достатньо однієї чайної ложки солі. Якщо любите солоніше, можна додати солі більше – до однієї столової ложки на 1 кг.