Як правильно заварювати чай масалу?
Зміст:
Покрокове приготування
- Крок 1: як заварювати масалу чай з молоком? …
- Крок 2: Змішайте в сотейнику молоко та воду. …
- Крок 3: Доведіть молоко з|із| водою до кипіння. …
- Крок 4: Всипте заварку і додайте цукор. …
- Крок 5: Потім вимкніть вогонь, накрийте кришкою та дайте чаю настоятись 15 хвилин.
- Крок 6: Процідіть чай через дрібне сито.
Чому масалу блакитного кольору?
Взагалі масалу – це індійський напій на основі чорного чаю та спецій. Цей варіант зовсім екзотичний – блакитна масалу – Виготовлена вона на основі синього чаю Анчан та спецій. Синій чай у чистому вигляді, а саме рослина кліторію, мені одного разу доводилося куштувати – дуже гарний виходить яскравий напій.синього кольору.
Як правильно заварювати синій чай?
Як правильно заварювати та пити синій
- необхідно закип'ятити воду;
- Дати їй настоятися кілька хвилин;
- Залити цією водою пелюстки чаю;
- За десять-п'ятнадцять секунд воду злити;
- Пелюстки знову заливають окропом (вже хвилини на дві-три);
- Напій готовий.
Як правильно пити Анчан?
У Таїланді анчан п'ють переважно охолодженим, заварюючи його з невеликою кількістю лемонграсу та м'яти. Часто додають у готовий напій сік лайма або лимона, і тоді бірюзово-синій колір змінюється настільки ж насичений фіолетовий.
Як правильно заварити чай?
Щоб чай розкрив свій смак і аромат, важливо правильно його заварювати. З ємностей найкраще підійде скляний або глиняний заварювальний чайник. Спочатку чайник обдають окропом, тому кладуть необхідну кількість листя. чаю та заливають водою температури не більше 65 градусів. Щоб наполягати, чаю потрібно 5 хвилин.
Які спеції входять до чаю масалу?
Чай масалу — це пряний напій, що бадьорить, який готується з так званими «теплими» спеціями. У більшості рецептів чаю використовується один або декілька з наступних видів спецій: кардамон, кориця, імбир, насіння фенхелю, чорний перець та гвоздика.
Чим корисна Синя масала?
Покращує метаболізм, нормалізує кров'яний тиск. Позитивно впливає серцеву діяльність. Має протизапальні властивості, підвищує імунітет.