Який справжній коричневий цукор?

Визначити, чи справжній ви купили коричневий цукор і підроблений, можна так: опустіть ложку цукру у склянку із теплою водою. Якщо вода фарбується, а кристали втрачають колір, значить цукор підроблений..Sep 29, 2015

Як відрізнити справжній тростинний цукор від підробки?

  1. «Опустіть його у теплу воду. …
  2. «Капніть у воду з цукром пару крапель йоду. …
  3. «Тростинний цукор відрізняється карамельним ароматом, який дуже помітний під час реакції з гарячою водою».

Є чотири основні види очеретяного цукру: демерара – має золотисто-бурий колірсаме його найчастіше можна зустріти в російських магазинах; мусковадо, він же барбадоський, має дуже темний колір та сильний аромат карамелі; м'який меласовий цукор – має трохи вологий вигляд і дуже темний колір; турбінадо, він …

Доброякісний цукор повинен розчинитися за кілька хвилин, поступово карамелізуючись, чого не скажеш про цукор із домішками. Переконатися як очеретяний цукру коричневого кольору можна, використовуючи краплю йоду та воду. відповідного якості цукор, Розчинившись у воді, повинен надати їй синій забарвлення.