Як зробити замовлення на банкет

Як правильно замовити банкет?

Ось наші рекомендації при замовленні їжі для банкету, тривалістю 3-6 годин:

  1. Холодні закуски – 150-200 грн. …
  2. Салати – 200-250 грн. …
  3. Гарячі закуски – 100-150 грн. …
  4. Гарячі страви з м'яса та риби – 200-250 гр. …
  5. Гарнір до гарячого – 100-150 грн. …
  6. Фруктова тарілка – 100-150 гр. …
  7. Торт – 100-150 гр.

Що краще замовляти на бенкет?

Найчастіше для банкетів купують:

  • горілку: з розрахунком пляшка на 2 гостей;
  • вино: у середньому пляшка на людину;
  • шампанське: пляшка на 2 гостей.